SM-Vauhdittomat 2016

 

http://www.helsinginkisaveikot.fi/Aikuisliikkujat/SM-vauhdittomat1712016.aspx

 

PYSÄKÖITIOHJEITA

KILPAILIJAT JA TOIMITSIJAT HUOM!

 

Jos saavut kilpailupaikalle julkisilla kulkuneuvoilla, metro on oikea vaihtoehto. Myllypuron metroasema on aivan Liikuntamyllyn vieressä.  Kun tulet keskustasta valitse juna, jonka pääteasema on Mellunmäki.

Metromatkustajan on ostettava lippu ennakkoon. Metrojunassa ei ole lipunmyyntiä! Matkustajalta peritään tarkastusmaksu 80 euroa ja kertalipun (tai arvolipun) hinta, jos hänellä ei ole matkaan oikeuttavaa lippua.

 

Jos tulet omalla autolla Turun, Hämeenlinnan tai Lahden moottoritietä kohti Helsinkiä, käänny kehä ykköselle itään. Liikuntamyllyyn pääset kehä ykkösen Myllypuron liittymästä.

Liikuntamyllyn katuosoite on Myllypurontie 1, Helsinki, postinumero 00920.

Autoilija, ole tarkkana pysäköimisessä!

Liikuntamyllyn läheisyydessä on hyvin vähän sellaisia pysäköintipaikkoja, joiden pysäköintiaikaa ei ole rajoitettu. Aikarajoitukset ovat yleensä 4 tuntia tai 2 tuntia. Varsinkin Liikuntamyllyn omalla pysäköintialueella ajan ylityksestä tulee varsin todennäköisesti pysäköintivirhemaksu 60 euroa.

Maksuttomia pysäköintipaikkoja on Pallomyllyn pysäköintialueella osoitteessa Pikajuoksijankuja 9,  postinumero 00920. Ajoreitti sinne kulkee Alakiventien kautta. Kävelymatkaa Liikuntamyllyyn on näiltä pysäköintipaikoilta noin 600 m.

Noin 300 metrin päässä Liikuntamyllystä on Keilahallin pysäköintialue (Arena Center Myllypuro) osoitteessa Alakiventie 2, postinumero 00920. Tällä pysäköintialueella auto on puomien takana. Pysäköinti maksetaan keilahallin kassaan. Maksamisen jälkeen on auto ajettava ulos tietyn ajan kuluessa. Kassa on saadun tiedon mukaan 17.1 avoinna klo 10-20. Maksu on ensimmäiseltä kahdelta tunnilta 2 euroa ja sen jälkeen euro tunnissa.

Myllypuron Ostarin pysäköintikellareissa, osoite Kiviparintie 2, 00920, Liikuntamyllyä vastapäätä  on 90 asiakaspysäköintipaikkaa. Sisäänajo kellariin on Kivensilmänkujan puolelta. Pysäköintihalli aukeaa sunnuntaisin klo 12.15 ja sulkeutuu tätä kirjoitettaessa netissä olleen tiedon mukaan klo 18.15. Saadun tiedon mukaan sulkeutumisaikaa siirretään kauppojen aukioloaikamuutosten vuoksi myöhemmäksi ja sulkeutumisajan ennakoidaan 17.1 olevan klo 22. Ensimmäinen tunti on Ostarin hallissa ilmainen. Sen jälkeen pysäköinti maksaa 2 euroa alkaneelta tunnilta.