Seuran jäsenedut

 

Uudistetut seuran jäsenedut harrastajille ja aktiiveille 2019

 

Vihdin Urheiluveteraanit tukee jäsenmaksunsa maksaneiden kilpailu- ja harjoitustoimintaa. Vuoden 2019 jäsenetuja on jouduttu tarkistamaan, koska seuramme varautuu lisääntyviin liikuntatilamaksuihin, joita loppuvuodesta 2019 valmistuva Pajuniityn Monitoimihalli tuo tullessaan. Toisaalta tuleva halli mahdollistaa monipuolisemman talvikauden harjoittelun oman kunnan alueella.

Jatkuva etu kaikille jäsenille on sunnuntaiaamun kuntosalivuoro Nummelan lukion salissa. Vuoro on käytössä klo 10 – 12 talvikausin noin syyskuun puolivälistä seuraavan toukokuun puoliväliin (salivuorosta löytyy erillisilmoitus näiltä sivuilta). Vähintään SM-tason mitalisteille seura anoo vuosittain kunnalta lisävuoron, joko kuntosalille tai uimahalliin, kunnan kulloinkin soveltamien sääntöjen mukaan.

Seuraa edustavien aktiivien lajiharjoittelu- ja kilpailutoimintaa tuetaan vuonna 2019 seuraavasti:

  1. Seura tukee urheilijan hallikauden jatkuvaluonteista lajiharjoittelua enintään 50 €:lla kalenterivuoden aikana kuittia vastaan. Kyseeseen tulevat esim. Liikuntamyllyn tai vastaavan lajiharjoittelukeskuksen kausi-/sarjaliput, ei yksittäiset tapahtumat. Tämä tukimuoto on voimassa, kunnes Nummelaan valmistuva monitoimihalli on käyttövalmis.

  2. Seura korvaa vain SM-kilpailujen osanottomaksut lajeista, joihin urheilija on osallistunut.

  3. Seuran hallitus päättää kunkin vuoden tukikäytännöstä.

Kohta 2  koskee vain niiden liittojen kisoja, joissa jäsenellä, seuraa edustaen, on osallistumisoikeus. Kohtien 1-2 kuluista on tehtävä vapaamuotoinen lasku, josta ilmenee maksuperusteet. Mukaan on liitettävä ao. maksukuitit.  Laskun voi lähettää sähköpostin liitetiedostona seuran rahastonhoitajalle (reijo.sundell(ät)kolumbus.fi).       

Kesäajan harjoitteluvuorot Nummelan kentällä ovat käytössä kaikille.  Niistä ilmoitetaan näillä verkkosivuilla.