Seuran jäsenedut

 

Uudistetut seuran jäsenedut harrastajille ja aktiiveille 2024

 

Vihdin Urheiluveteraanit tukee jäsenmaksunsa maksaneiden kilpailu- ja harjoitustoimintaa. 

Jatkuva etu kaikille jäsenille on sunnuntaiaamun kuntosalivuoro Nummelan lukion salissa. Vuoro on käytössä klo 10 – 12 talvikausin noin syyskuun puolivälistä seuraavan toukokuun puoliväliin (salivuorosta löytyy erillisilmoitus näiltä sivuilta). Vähintään SM-tason mitalisteille seura anoo vuosittain kunnalta lisävuoron, joko kuntosalille tai uimahalliin, kunnan kulloinkin soveltamien sääntöjen mukaan.

Seuralla on omat vuorot uudessa Aura Light Certos areenassa. Syksyn-kevään kausimaksu 100€ oikeuttaa käyttöön kaikilla seuran vuoroilla. Kertakäyttäjien maksu on 10€/vuoro.

Poikkeusoloje vaikutuksesta vaikutuksesta harrastepaikkojen aukioloon. Pyrimme päivittämään aukioloa koskevat tiedotteet kotisivuille mahdollisimman pian.

Seuraa edustavien aktiivien lajiharjoittelu- ja kilpailutoimintaa tuetaan vuonna 2024 seuraavasti:

  1. Seura korvaa SM-kilpailujen osanottomaksut lajeista, joihin urheilija on osallistunut. Tuki koskee vain virallisia SAUL:n kisoja, jotka lasketaan Veteraanimaljapisteisiin

  2. Seuran hallitus päättää kunkin vuoden tukikäytännöstä.

Kohta 1  koskee vain niiden liittojen kisoja, joissa jäsenellä, seuraa edustaen, on osallistumisoikeus. Kohta edellyttää osallistumista, ei pelkkää ilmoittautumista. Kuluista on tehtävä vapaamuotoinen lasku, josta ilmenee maksuperusteet. Mukaan on liitettävä ao. maksukuitit.  Laskun voi lähettää sähköpostin liitetiedostona seuran rahastonhoitajalle (reijo.sundell(ät)kolumbus.fi).       

Kesäajan harjoitteluvuorot Nummelan kentällä ovat käytössä kaikille.  Niistä ilmoitetaan näillä verkkosivuilla.