Göteborgin MM-kisojen viimeinen viikko: Ari Aartola taisteli jopa kultamitalista, mutta taipui lopulta niukasti neljänneksi.

27.8.2024

Ari Aartola kävi hienon ja tasaväkisen kolmiloikkakisan M70 sarjassa. Toisella hyppykierroksella Ari leiskautti huippu hypyn tuloksella 9,87 ja nousi kilpailun siinä vaiheessa toiseksi, vasta viidennellä kierroksella Ari kammettiin mitaleilta neljänneksi. MM kultamitaliin eroa jäi vain 7 cm, hopea- ja pronssimitalit jäivät vain kahden cm.n päähän.

Antti Miihkinen kilpaili vielä keihäänheitossa sijoittuen sarjassaan sijalle 11 tuloksella 39,56.

Jouko Miihkinen heitti kiekkoa M70 sarjassa tulokseen 32,58 sijoituksen ollessa 19.

Antti Maisi juoksi puolimaratonin aikaan 1.37,30 Antin sarja on M60. Sarjakohtainen sijoitus ei ole tiedossa koska käytössä oli vain kokonaistulokset.