Vauhdittomien SM-kisa: ViUV.lle 21 mitalia ja 4 SE-tulosta

4.2.2024

N55 sarjan korkeushypyn kolme parasta. Minna Koivuniemi korkeimmalla pallilla
ViUVn jaLUUn naisenegiaa. Nummelan Certoshallin treeniryhmä kahmi mittavan määrän SM-mitaleita. Kuvassa vasemmalta ViUVn Minna Koivuniemi ja Katri Kostiainen seuraavina LUUn Tuija Varsala, Heihi Tuomisto ja Sanna Westerberg. Kuvasta puuttuu Viuvn Sinikka Illaru

Vauhdittomien hyppyjen SM-kilpailut Nastolassa 3.2.

21 mitalia ja 5 pistesijaa. Mitaleista 12 oli  kultaa, 7 hopeaa ja 3 pronssia

Harri Sundelille 3 M70 sarjan SE tulosta: pituus 276, kolmiloikka 789 ja 3-ottelun yhteispisteet 3102 pistettä. Korkeudesta Harrille neljäs kultamitali tuloksella 131

N55 sarjan korkeudessa Minna Koivuniemi onnistui loistavasti voittamalla SM-kultaa uusilla SE-lukemilla 113. Kultamitalin lisäksi Minna saavutti kolme myös hopeamitalia tuloksin: 236 pituudessa, 6,56 kolmiloikassa sekä 3-ottelussa pistemäärällä 2816.

M75-sarjassa Reijo Sundell voitti kaikkien neljän lajin mestaruudet tuloksin: korkeus 119, pituus 238, kolmiloikka 6,73 ja 3-ottelu 2692 pistettä

Petri Korander saavutti kultamitalit korkeudesta hienolla tuloksella 142 sekä 3-ottelusta pisteillä 2533. Näiden lisäksi Petrille pituushypyn hopeamitali samalla tuloksella voittajan kanssa 265. Kolmiloikassa Petri sijoittui neljänneksi tuloksella 7,22.

Pikajuoksija Sinikka Illaru osallistui nyt ensimmäisen kerran vauhdittomiin hyppyihin ja treenitulokset ylittyivä kaikissa lajeissa reippaasti. SM-kultamitali heltisi pituushypystä tuloksella 200, tulos uupui N70 sarjan SE-tuloksesta vain 4 cm. Sinikan hopeamitalit tulivat korkeudesta tuloksella 92, kolmiloikasta tuloksella 5,48 sekä 3-ottelusta  pisteillä 2749 jääden voittajasta vain 6 pistettä.

Viime kesänä seiväshyppyharrastuksen aloittanut Katri Kostiainen osallistui nyt vauhdittomissa kaikkiin neljään tarjolla olevaan lajiin ja hyvällä menestyksellä. Katri ylsi N55 sarjassa kahteen pronssimitaliin, kolmiloikassa tuloksella 6,43 ja 3-ottelun pistemäärällä 2644. Korkeudessa Katri ylitti 107 ollen sillä kisassa neljäs. Pituudesta heltisi myös neljäs sija tuloksella 219.

Ensikertaa Yleisurheilun parissa kilpaillut Patrik Palmgren osallistui M40 sarjaan. Patrikin tulossarja oli seuraava: korkeus 4. 131, 3-ottelu 5. 1855, pituus 8. 264 ja kolmiloikkka 8. 7,19.  Näistä on hyvä jatkaa ensivuodelle. Patrikin päälaji on Pöytätennis.