Certokselle sisäänpääsy edellyttää koronapassia La 4.12. alkaen

3.12.2021

Hei kaikki!

 

Pahoitteluni todella viime tipassa tulleesta koronarajoituksesta koskien Certos-hallin käyttöä.

Tällä muutaman tunnin varoajalla emme Viestissä valitettavasti pysty parempaan toimintatapaan kuin mitä olen kirjoittanut.

 

NUPSia ja Jäähalliyhtiötä on infottu seuraavasti: ”Certokselle saapuvat yleisurheilijat tulevat mainitsemaan, että heidän koronapassin voimassaolo on todennettu ko. valmentajalle.”

 

Vihdin Viestin koronatiedote 3.12.2021 Certos-käyttäjille.

 

Certos Areenalle astuu voimaan la 4.11.2021 alkaen koronapassi-vaatimus kaikille yli 16 vuotiaille.

 

Vihdin Viesti ry ei järjestä Certoksen ulko-ovelle henkilö lukemaan koronapassia vaan tulemme toimimaan seuraavasti:

 

  1. Jokaisen harjoitusryhmän valmentajalla tai ohjaajalla tulee olla koronapassi voimassa.
  2. Ilman voimassa olevaa koronapassia yli 16 vuotias ei pysty toistaiseksi osallistumaan Certoksella pidettäviin treeneihin.
  3. Jokaisen harjoitusryhmä valmentaja tai ohjaaja varmistaa yli 16 vuotiaan urheilijan koronapassin.
  4. Varmistusta ei tarvitse tehdä kuin kerran toistaiseksi, jos ko. ryhmän vastuuhenkilö ei halua sitä tehdä useammin.
  5. Ryhmän vastuuhenkilö tulee tarvittaessa olla vastassa urheilijoita sisääntuloalussa tai kokoontua hallin ulkopuolella ja mennä ryhmänä sisään.
  6. Jos valmentaja/ohjaaja kirjaa tiedon ylös, on kyse tietosuojan alaisesta henkilörekisteristä, jota säätelee voimassa oleva tietosuojalaki.
  7. Jos urheilija osallistuu useamman valmentajan/ohjaajan ryhmään, jokaisen ryhmän valmentajan/ohjaajan tulee todentaa koronapassin voimassaolo.
  8. Jos huoltajan tvs. henkilön on pakottavasta syystä saavuttava Certokselle sisään, hänellä tulee olla voimassa oleva koronapassi. Ryhmän valmentajalla/ohjaajalla on velvollisuus tarkistaa tämä. Mieluiten vältetään tulemista hallille.
  9. Vihdin Viestin yleisillä vuoroilla treenaavat yli 16 vuotiaat tulee olla yhteydessä allekirjoittaneeseen koronapassin todentamiseksi.

 

Maskin käyttöpakko Certoksella on toistaiseksi voimassa. Valmentaja, ohjaajat sekä urheilijat voivat olla ilman maskia urheilusuorituksen aikana.

Yleisurheilu-alueella ei toistaiseksi järjestetä kilpailuja, harjoituskilpailuja tai muita tilaisuuksia, joihin osallistuisi muitakin kuin ko. harjoitusvuoron jäseniä.

 

Jokaisen seuran, valmentajan ja urheilijan tulee noudattaa annettuja ohjeita.

Ohjeita noudattamatta jättäminen käsitellään tapauskohtaisesti.

 

Lisätietoja koskien yleisurheilualueen käyttöä voi tiedustella allekirjoittaneelta tai seuraamalla Vihdin Viestiä facebookissa sekä www.vihdinviesti.fi nettisivuilta.

 

Yhteistyöterveisin

Merja Kero

Vihdin Viesti ry

Certos-vastaava