4 Kultamitalia PM-kilpailuista Ruotsin Boråsista

15.7.2018

URHEILUVRTERAANEILLE KULTAMITALEITA POHJOISMAIDEN MESTARUUSKILPAILUISTA

Yleisurheilun pohjoismaiden mestaruuskilpailut kisailtiin Ruotsin Boråsissa 6.-8.7. Suomesta kilpailuun osallistui 92 urheilijaa. Vihdin Urheiluveteraaneista oli Suomea edustamassa kolme urheilijaa. Kotiin tuomisia Ruotsista oli hieno mitalisaalis, 4 kultamitali sekä 1 hopea- ja 1 pronssimitali. Maija-Liisa Mertanen nappasi pohjolan mestaruudet N55-sarjan kälyistä 5 000m.n ja 10 000 matkoilta ajoilla 30.29,00 ja 1.04.16,00. Maija-Liisa oli mukana myös Suomen hopeaa tuoneessa viestijoukkueessa. Risto Kemppainen voitti kultamitalin M65-sarjan 300m.n aitajuoksusta ajalla 54,77. Pituudessa Risto taisteli tiukasti hopeasijasta mutta joutui kuitenkin lopulta tyytymään pronssimitaliin tuloksella 4,40. Reijo Sundell toi Vihtiin neljännen kultamitalin voittaessaan korkeushypyn tuloksella 144 M70- sarjassa.