Maija-Liisalle kolme EM-mitalia. Reijo 4. Petri 6.

9.8.2017

Maija-Liisa Mertanen mitaleilla EM-Kilpailuissa Tanskassa

Vihdin Urheiluveteraanien Maija-Liisa Mertanen saavutti kaksi henkilökohtaista mitalia ja yhden joukkue mitalin Tanskan Århusissa pidetyissä veteraaniyleisurheilun Euroopan mestaruuskilpailuissa. N55 sarja 5000m.n kävelyssä Maija-Liisa saavutti hienosti hopeamitalin ajalla 30.16,22 Euroopan mestaruus meni Italiaan Peppina Demartisille, pronssille sijoittui Saksan Antje Koehler. 10 000m.n maantiekävelyssä  Maijja-Liisa otti toisen mitalinsa joka oli nyt pronssinen ajan ollessa erittäin kovaa luokkaa 1:00.33 kisan voitto meni jälleen Italian urheilijalle Iso-Britanian Marie Jackson sijoittui tällä kertaa Maija-Liisan edelle hopealle. 10 000m.n matkan joukkuekilpailussa Suomen joukkue sijoittui Pronssille, näin Maija-Liisan mitalitili karttui vielä yhdellä mitalilla. Maija-Liisan lisäksi Vihdin Urheiluveteraaneista Aarhusin EM-kisoihin osallistuivat Reijo Sundell M65-sarjan korkeuteen sijoittuen neljänneksi hypättyään tuloksen 145, sekä Petri Korander joka osallistui M50-sarjan seiväshyppyyn, Petri taivutti tuloksen 300 sijoittuen sillä kilpailun kuudenneki. Petri osallistui myös pituushyppyyn sijoittuen siinä yhdeksänneksi hyvällä tuloksella 4,70 sekä kolmiloikkaan jossa tulos 9,40 sijoitus oli 17.