6 mitalia Pohjoismaiden hallimestaruuskilpailuista Huddingenista

13.3.2017

Ristolle Hopeaa pituushypyssä

Pohjoismaiden halliyleisurheilun mestaruuksista kilpailtiin Tukholmassa Huddingenin kaupunginosassa 10.-12.3. Kaikki Pohjoismaat olivat edustettuina kisoissa. Kilpailuihin oli ilmoittautunut n. 500 urheilijaa. Suomen joukkueessa urheili hieman yli 100 urheilijaa. Vihdin Urheiluveteraanit osallistui kilpailuun neljän urheilijan voimin.

Vihtiläisten menestys oli hyvä, joukkueen kokoon nähden 6 mitalia on loistava saavutus.

Maija-Liisa Mertanen käveli Pohjoismaiden mestaruuteen N55 sarjassa 3000m.n kävelyssä ajalla 18,06,85. 3000 m.n juoksussa Maija-Liisa sai pronssia ajalla 14.11,40.

Risto Kemppainen ylsi kolmeen mitaliin M65 sarjassa. 400 m.n juoksussa aika 72,96 ja pituushypyssä tulos 4.30 toivat Ristolle PM-hopeaa. 200 m.n juoksussa suomalaiskolmikko kävi tiukan taistelun mitaleista. Risto jäi neljän sadasosasekunnin päähän hopemitalista mutta varmisti kuitenkin kolmoisvoiton Suomeen. Pronssimitaliin oikeuttava aika oli 30,58.

Petri Korander jatkoi hallikauden hyviä seiväshyppyesityksiään ylittämällä nyt tuloksen 300 sijoittuen sillä M50-sarjan kilpailussa kolmanneksi eli Petrille PM-pronssia. Pituudessa ja kolmiloikassa hän sijoittui viidenneksi tuloksilla 4,75 ja 9,58.

Reijo Sundell sijoittui kovatasoisessa M65-sarjan korkeushyppykilpailussa viidenneksi tuloksella 148