Olemme 7. paras aikuisurheiluseura Suomessa

17.10.2016

VIHDIN URHEILUVETERAANIT SUOMEN 7. PARAS AIKUISURHEILUSEURA

Aikuisurheilijoiden kilpailukausi 2016 päättyi lokakuun alussa pidettyihin halliotteluiden SM-kilpailuihin. Kausi piti sisällään 16 erilaista SM-tason kilpailua yleisurheilulajeissa sekä maasto- ja rullahiihdossa, pika- ja rullaluistelussa. Aikuisurheilun suosio on vuosi vuodelta kasvanut. Etenkin 30-45 vuotiaat naiset ovat viime vuosina löytäneet harrastuksen omakseen. Kasvua kuvaa hyvin myös se, että kesän yleisurheilumestaruuskilpailuissa tuhannen osallistujan määrä on ylitetty useampana vuotena. Varmasti myös ensi vuonna Lohjalla pidettävä SM-kilpailu tulee ylittämään tämän rajapyykin.

Menestystä sekä naisten että miesten sarjoissa

Vihtiläisittäin kausi 2016 oli seuran historian paras. Usean vuoden ajan Vihdin Urheiluveteraanit on pistekilpailussa sijoittunut sijoille 8-10. Miehet sijoittuivat tänä vuonna sijalle 7 ja naiset sijalle 8. Yhteispisteissä seura nousi seitsemänneksi parhaaksi aikuisurheiluseuraksi Suomessa.

Veteraanimaljakilpailun voittaja oli usean vuoden tapaan Kunto-Pirkat Tampereelta, toisena oli Jyväskylän Kenttäurheilijat ja kolmantena Varsinais-Suomen Veteraaniurheilijat Turusta. Sijoilla 4-6 olivat Helsingin Kisa-Veikot, LahtiSport35+ sekä Sporttiveteraanit Vantaalta ja sijalla 7 Vihdin Urheiluveteraanit. SM-pisteille pääsi kaikkiaan 287 urheiluseuraa. Vihdin 304,5 maljapistettä koostui ainoastaan yleisurheilusta. Toivottavasti tulevina vuosina saadaan Vihdistä myös hiihtäjiä mukaan lisäpisteiden hankintaan. Ensi vuoden kilpailut alkavat vauhdittomien hyppyjen SM-kilpailuilla Jyväskylässä 15.1.2017. Harjoitukset näihin ovat jo käynnissä lukion kuntosalilla sunnuntaisin klo 10.30-12.00. Liity seuraan!

Ensi kesän SM-kilpailut Lohjalla 7.- 9.7.2017

Ensi vuoden ehdoton ykköstavoite on saada Lohjan SM-kilpailuihin mukaan ennakkoluuloton ja runsaslukuinen joukkue Vihdistä. Joukkueeseen ovat tervetulleita, ilman yläikärajaa, kaikki 30 vuotta täyttäneet, joita yleisurheilu kiinnostaa - tasoon katsomatta, sillä kisoihin ei ole tulosrajoja. Toukokuun kansallisiin kisoihin Nummelaan on hyvä tulla testaamaan kesän tuloskuntoa ja hiomaan lajiterävyyttä.

Maljakilpailun tulokset: TÄSTÄ