Seuran historiaa

16.5.2015

Seuramme perustajajäsen, ja perustavan kokouksen puheenjohtaja, Väinö Skyttä ojensi minulle (nykyiselle puheenjohtajalle) yhdistyksen kevätkokouksessa kansion, joka sisältää seuran alkuaikojen dokumentteja.  Mukana ovat esimerkiksi yhdistyksen perustavan kokouksen pöytäkirja, sekä perustamissopimus, jossa ensimmäiset jäsenet päättävät seuran rekisteröimisestä. Olen liittänyt nämä asiakirjat tiedostoina ”Tietoja seurasta” osioon.

Väiski on myös kirjoittanut mielenkiintoisen 30-vuotishistoriikin vuonna 2010, minkä olen myös liittänyt kotisivuillemme.  Meidän nykyisten toimijoiden pitää ottaa tästä koppi, ja jatkaa historian kirjoitusta mielellään jo tänä vuonna, jolloin seuramme täyttää 35 vuotta.  Historiikki muuten valaisee monen muun asian ohella myös Kunnon Miehet "liivijengin" kytköksen urheiluveteraaneihin.

Olen uteliaisuudella sekä kasvavalla kiitollisuudella tutkaillut sekä Väiskin historiikkia että koko kansion aineistoa. Ihailla täytyy sitä innostusta ja aktiviteettia, josta seura on syntynyt ja lähtenyt kehittymään.  Uskon että me kaikki tämän päivän harrastajat ja aktiivit yhdymme näihin kiitoksiin seuran ”historian henkilöille”, niille joista jo aika on jättänyt, kuin niille jotka vielä ovat hengessä mukana. Ja kiitokset Väiskille kansiosta sekä ansiokkaasta historiikista. HR