Seuran Jäsenedut harrastajille ja aktiiveille 2015

25.2.2015

Seuran jäsenedut harrastajille ja aktiiveille 2015

Vihdin Urheiluveteraanien jatkuva etu kaikille jäsenilleen on sunnuntaiaamun kuntosalivuoro Nummelan lukion salissa. Vuoro on käytössä klo 10 – 12 talvikausin noin syyskuun puolivälistä seuraavan toukokuun puoliväliin. Vähintään SM-tason mitalisteille seura anoo vuosittain kunnalta lisävuoron, joko kuntosalille tai uimahalliin.

Seuraa edustavien aktiivien lajiharjoittelu- ja kilpailutoimintaa tuetaan vuonna 2015 seuraavasti:

  1. Seura tukee urheilijan hallikauden lajiharjoittelua enintään 50 €:lla kalenterivuoden aikana kuittia vastaan (esim. Liikuntamylly tai vastaava lajiharjoittelukeskus)
  2. Seura korvaa vähintään SM-tasoisten kilpailujen osanottomaksut lajeista, joihin urheilija on osallistunut.
  3. SM-kisoihin suositellaan matkustusta kimppakyydeillä. Seura korvaa kuljettajalle 6 senttiä (0,06 €) kilometriltä, ja jokaisesta matkustajasta 3 senttiä (0,03 €) kilometriltä. Maksimikorvaus on 15 senttiä/km (0,15 €/km). Maksun saadakseen on esitettävä lasku, jossa näkyy ajettu matka ja kyytiläisten nimet. Lähikohteiden kuluja ei korvata, matkan kohteeseen on oltava yli 100 km yhteen suuntaan. Jo pidetyt Pajulahden kisat eivät kuulu km-edun piiriin.
  4.  Seuran hallitus päättää kunkin vuoden tukikäytännöstä tilanteen mukaan.

Kohtien 1-3 kuluista on tehtävä vapaamuotoinen lasku, josta ilmenee vaadittavat maksuperusteet. Mukaan on liitettävä vaaditut maksukuitit.  Laskun voi lähettää sähköpostin liitetiedostona seuran rahastonhoitajalle (reijo.sundell@kolumbus.fi).

Kesäajan harjoitteluvuorot Nummelan kentällä ovat käytössä kaikille.  Niistä ilmoitetaan näillä verkkosivuilla.

Hyvää halli- ja peruskuntokautta kaikille, pistemylly saatiin lupaavasti käyntiin Pajulahden SM-vauhdittomissa!