Heikki Yli-Erkkilälle MM-pronssia kuulantyönnössä. Anne Nurmi 60m:n finaalin 7.

26.3.2014

HEIKKI YLI-ERKKILÄLLE MM-PRONSSIA

Vihdin Urheiluveteraanien Heikki Yli-Erkkilä sijoittui hienosti kolmanneksi Budapestissa pidetyissä WMA:n MM-kilpailuissa. Heikin M75 sarjan kuulantyönnössä pronssimitaliin oikeuttanut työntö kantoi lukemiin 12,18. Vajaan viikon kestäneisiin kilpailuihin oli ilmoittautunut ennätykselliset 3882 urheilijaa 70 maasta. Vihdistä kisoihin osallistui viisi urheilijaa.

Anne Nurmi oli myös ajoittanut tuloskuntonsa mainiosti josta osoituksena loppukilpailupaikat kolmessa lajissa sarjassaan N55. Parhaimman sijoituksensa Anne saavutti kolmiloikassa sijoittuen siinä viidenneksi ennätystuloksella 8,36. Pituushyppytulos 3,84 toi kahdeksannen sijan.  60 m.n pikamatkan alkueristä Anne selvitti itsensä finaaliin hyvällä ajalla 9,33. Finaalijuoksu kulki lähes samaa vauhtia ajan ollessa 9,40 joka riitti seitsemänteen sijaan.

Reijo Sundell osallistui M65-sarjan korkeushyppyyn sijoittuen 143 ylityksellä seitsemänneksi.

Jouko Miihkinen sijoittui M60 sarjan seiväshypyssä kymmenenneksi ylitettyään 265. Kuulassa Joukon sijaluku oli 14. ja kiekossa 16. tuloksilla 10,39 ja 37,37.

Pasi Moisander urakoi neljä kovaa kestävyyslajia sarjassaan M40. Kilpailujen avauspäivän ohjelmassa oli 8 km.n maastojuoksu Budapestin keskuspuistossa, matka taittui aikaan 35,44 sijoituksen ollessa 25. Leipälajissaan kävelyssä Pasin ohjelmassa olivat 3000 m.n ratakävely ja 10 km.n maantiekävely, sijoitukset niissä olivat 9. ja 14. ajoilla 16.18 ja 1.43.53.